Käyttöehdot

Käyttöehdot ja sopimus

LUE TÄMÄ sivusto vaatii TARKASTELTAVANA JA Ehtona jolloin voit PÄÄSY.

Lue ja hyväksy KÄYTTÖEHTOSOPIMUS SEKÄ Lue ja hyväksy määräysten Yksityisyys tällä sivustolla TARVITAAN HUOMIOITA verkkosivuilla antavat sinulle oikeus vierailla, LUE, JÄLLEENMYYDÄ, kauppaa, maksujen käsittelyyn EIKÄ vuorovaikutuksessa sen kanssa MILLÄÄN TAVALLA . Käymällä TÄMÄN SIVUSTON olet tunnustaa, ETTÄ KAIKKI KÄYTTÖEHDOT on toimitettu SINUA. KAIKKI sopimukset, esitykset, LUPAUKSIA, TAKUITA, TOIMINTA TAI LAUSUMAT kävijä, joka millään tavalla erilainen tästä sopimuksesta on annettava ole voimassa.

ALL HENKILÖT evätään pääsy TAI TÄMÄN SIVUSTON, elleivät ne ole lukenut ja hyväksyn käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.

Tarkastelemalla, VISITING, KÄYTTÖ, asiointia maksuja sen puolesta, tai vuorovaikutuksessa SIVUSTOLLA jälleenmyyjänä, välittäjän AFFILIATE, CUSTOMER, MERCHANT PALVELUNTARJOAJA, kustantajan, ADVERTISER TAI INTERACTION TAHANSA OLET HYVÄKSYNYT KAIKKI Tämän EHDOT KÄYTTÖ JA TIETOSUOJA tällä sivustolla. Mukaan lukien mahdolliset muutokset tähän sopimukseen tai lisäpolitiikkoja viitataan Minkä Sivusto VOI TEHDÄ harkintansa tulevaisuudessa.

KAIKKI HENKILÖT ALLE 18 evätään pääsy tälle sivustolle. JOS OLET ALLE 18-VUOTIAS, että on lainvastaista voit vierailla, lukea tai vuorovaikutuksessa TÄMÄN SIVUSTON TAI SEN SISÄLLÖN MILLÄÄN TAVALLA. TÄMÄN SIVUSTON ERITYISESTI KIELTÄÄ PÄÄSYN on henkilö, joka kuuluu LAPSI yksityisyydensuojan ACT (COPA) OF 1998.

TÄMÄN SIVUSTON VARAA ITSELLEEN estää pääsyn henkilö tai VIEWER jostain syystä. Päätökset oikeudenkäyntikuluista TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ, JOTKA HYVÄKSYTTE ehtona katseluun, sivustollemme saa kerätä ja tallentaa TIEDOT, VARTEN SYRJÄYTYMISEN JA moniin muihin tarkoituksiin.

KÄYTTÖEHTOSOPIMUS voivat muuttua aika ajoin. Kävijät ovat myöntävä TULLEIN, OSANA vastasuoritus lupaa katsella tätä SIVUSTON, olla jatkuvasti selvillä MUUTOKSISTA.

OSAPUOLET KÄYTTÖEHTOSOPIMUS

Vierailijat, katsojat, käyttäjät, tilaajat, jäseniä, yhteistyökumppaneita, jälleenmyyjien tai asiakkaiden, joihin viitataan tässä “Visitors”, ovat osapuolina tätä sopimusta. Sivusto ja sen edeltäjä verkkosivujen omistajat ja / tai operaattorit ovat tämän sopimuksen osapuolia, jota tässä kutsutaan “Sivusto”. Vierailijat ymmärtää ja hyväksyy, että tämä sopimus over-säännöt ja supersecedes kaikki mahdolliset vierailijat sopimukset Verkkosivusto, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Kävijät omistavat sähköisen verkkosivuilla käyttöehdot, tietosuojakäytännön tai muun ehdotetut oikeudellisesti sitovia sopimuksia sijaitsee Kävijät verkkosivuilla.

Verkkosivujen täten hylkää kaikki vierailijat sivustolla electonic sopimukset mukaan lukien, mutta ei rajoittuen Vierailijat Ehdot. Tämä sopimus tulee hallita kaikkia osapuolia. Vuonna Riitatapauksessa kanssa Visitor Verkkosivuston sovelletaan tässä sopimuksessa sekä sovellettavien oletuksena sääntöjä ja lakeja jotka ratkaistaan ​​sitovassa välimiesmenettelyssä tai tuomioistuimessa on Nettisivut valinta toimivalta Websites valinnan. Kaikkia sopimuksia, esityksiä, lupaukset, takuut, toimet tai lausunnot Vierailijat sivusto tai muu Ehdotettu sopimus, jotka eroavat millään tavalla tämän sopimuksen ehtoja on annettava ole voimassa. Kaikki vierailijat lukien jälleenmyyjät, intermediarys, tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppaneiden, kustantajat, mainostajat, online-markkinoijat, ja kaikkia käyttäjiä, jotka vierailevat tai verkkosivuillamme mitenkään sovelletaan molemminpuolista vapauttamista sekä mahdolliset sopimukset tai sopimukset eivät saa olla irtisanotaan mistä tahansa syystä tai syystä ilman keskinäistä kirjallista sopimusta ja puoltavan lausunnon verkkosivuilla.

TIETOJEN KÄYTTÖ tästä sivustosta

Ellet ole tehnyt kirjallista sopimusta tällä sivustolla toisin, vierailijat, katsojat, tilaajat, jäseniä, yhteistyökumppaneita tai asiakkailla ei ole mitään oikeutta käyttää näitä tietoja kaupallisiin tai julkisen asetusta; heillä ei ole oikeutta lähettää sitä, kopioi se, tallenna se, tulostaa, myydä tai julkaista osia Sivujen sisällöstä. Tarkastelemalla sisältöä tämän sivuston hyväksyt tämän tilan katselu ja hyväksyt, että luvaton käyttö on kiellettyä ja voi johtaa yksityis- tai rikosoikeudellisia seuraamuksia. Jälleen Visitor ei mitään oikeuksia käyttää sisältöä, tai niiden osia, mukaan lukien sen tietokannat, näkymätön sivuja, jotka liittyvät sivut, taustalla koodi, tai muiden immateriaalioikeuksien sivustolla saattaa olla, jostain syystä mihinkään tarkoitukseen. Mitään. Visitor suostuu viivästyssakot määrän Yhdysvaltain $ 100,000 lisäksi kustannusten ja todellisten vahingonkorvausta tämän määräyksen. Visitor takaa, että hän ymmärtää, että hyväksymällä tämä säännös on ehtona katselun ja katselu hyväksyt.

OMISTUS VERKKOSIVUSTON eikä oikeutta käyttää, myydä, julkaista Sivuston sisältö

Sivusto ja sen sisältö omistaa tai toimiluvan verkkosivuilla. Sisältämän materiaalin sivuilla on oletettava olevan oma ja tekijänoikeuksilla. Kävijät ole mitään oikeuksia sivuston sisältöön. Käyttö sivuston sisältöä jostain syystä on lainvastaista, ellei sitä tehdä nimenomaista sopimusta tai lupaa verkkosivuilla.

Hyperlinkit TO SITE, YHDISTELMÄKORTTIMALLI, “FRAMING” JA Referencing SITE KIELLETTY

Ellei nimenomaisesti valtuuttama sivustolla, kukaan ei voi hyperlinkin tämän sivuston tai sen osia, (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, logot, tavaramerkit, branding tai tekijänoikeuksin suojattua materiaalia) omaansa jostain syystä. Edelleen, et saa viitata url (sivuston osoite) tämän sivuston missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa mediassa ilman lupaa, eikä sinä saa “frame” sivustolla. Käyttäjä hyväksyy yhteistyöhön Verkkosivuston poistaa tai de-aktivoida minkä tahansa tällaista toimintaa, ja vastuussa kaikista vahingoista. Suostut täten viivästyssakot US $ 100,000.00 plus kulut ja todellisista vahingoista rikkovat tätä säännöstä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE VARTEN SISÄLTÖ SITE

Sivusto ota mitään vastuuta tarkkuutta Sivujen sisällöstä. Vierailijat oletetaan kaikkien riskin katseluun, lukeminen, käyttäen tai luottaen tätä tietoa. Ellet ole toisin muodostunut nimenomaista sopimusta toisin kanssa verkkosivuilla, sinulla ei ole oikeutta vedota mihinkään asiakirjan sisältämät tiedot oikeiksi. Sivustolla ei tällaista takuuta.

Kaikki voitava on tehty oikein edustaa tätä tuotetta ja sen mahdolliset. Vaikka tämä teollisuus on yksi harvoista, jossa voi kirjoittaa omia check tulokseltaan, ei ole mitään takeita, että voit ansaita rahaa käyttäen tekniikoita ja ideoita näissä materiaaleissa. Esimerkit ja suosittelut näissä materiaaleissa ei tule tulkita lupaus tai takauksen ansioista. Tuottopotentiaalin on täysin riippuvainen henkilö käyttää tuotettamme, ideoitaan ja tekniikoita. Tämä tuote ei ole liiketoimintamahdollisuus, ja vain antaa neuvontaa ja koulutusta Internetin ja hakukoneoptimoinnin. Tämä on uusi tuote ja järjestelmä ja siten ei ole ollut tuloja sen käytöstä. EMME JÄLJITELLÄ toteutuneet tulokset käyttäjälle TUOTTEEN samaksi rikkoisi KÄYTTÄJILLE liikesalaisuuksia ja luottamuksellisia tai yksityisiä tietoja. Tällä sivustolla on meidän kokemusta tuotteesta. JOS HALUAT jakaa kokemuksia meille.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE aiheutettuja vahinkoja tietokoneelle tai OHJELMATUOTE vuorovaikutuksessa tämän sivuston tai sen sisällön. VISITOR koko vastuu VIRUKSISTA, matoja tai muita turmelee SEIKAT.

Verkkosivusto ei vastaa vahingoista tietokoneisiin tai ohjelmistoihin kävijä tai henkilö vierailija myöhemmin kommunikoi korruptoimasta koodia tai dataa, joka on vahingossa välitetään kävijän tietokoneelle. Jälleen vierailija näkemyksiä ja vuorovaikutuksessa tämän sivuston, tai julisteita tai ponnahdusikkunoita tai mainoksia näytetään siihen, omalla riskillään.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE aiheuttamien vahinkojen LATAUKSET

Visitor lataa tietoja tämän sivuston tässä omalla riskillä. Verkkosivusto ei takaa, että lataukset ovat vailla turmelee tietokoneen koodien, kuten, mutta ei rajoittuen, virukset ja madot.

VASTUUN RAJOITUS

Tarkastelemalla käyttäen tai vuorovaikutuksessa jollakin tavalla tämän sivuston käyttäjille, esimerkiksi julisteita, mainoksia tai ponnahdusikkunoita, lataukset ja ehtona verkkosivuilla sallimaan hänen laillisen katselun, Visitor ikuisesti luopuu kaikista oikeuden väitteet vahingoista ja kaikki kuvaus perustu mihinkään syynä johtaa mahdollisesti aiheutuva haitta, ei väliä kuinka hirvittäviä tai laajoja, olipa se fyysistä tai henkistä, ennakoitavissa tai ennalta arvaamattomia, joko henkilökohtaisia ​​tai yrityksen luonnossa.

VAHINGONKORVAUKSET

Visitor samaa mieltä siitä, jos hän aiheuttaa vahinkoa, jota Verkkosivusto on velvollinen maksamaan, Visitor, ehtona katseluun, lupaa korvata Website kaikille.

Väitteet

Visitor suostuu ehtona katselun, että kaikessa viestinnässä Visitor ja Website katsotaan jättämisestä. Kaikki näkökannat, mukaan lukien niiden osat, grafiikkaa sisälsi siihen, tai mitä tahansa sisältöä mukaan tulee yksinomaista omaisuutta Verkkosivujen ja voidaan käyttää, ilman lupaa, kaupalliseen käyttöön ilman erillistä tahansa. Visitor suostuu ainoastaan ​​toimitettava kyseiset tiedot Web-sivuston, jonka se haluaa ikuisesti avulla Verkkosivujen käyttää millään tavalla parhaaksi katsomallaan tavalla. “Lähetykset” on myös säännös Privacy Policy.

ILMOITUS

Ei ylimääräisiä Ilmoitus millekään syystä johtuu Visitor ja Visitor nimenomaan takaa käsityksen mukaan oikeus huomata on luovuttu ehtona lupaa katsella tai vuorovaikutuksessa verkkosivuilla.

RIITA

Osana vastiketta, että sivusto vaatii katseluun, käyttäen tai vuorovaikutuksessa tämän sivuston, Visitor suostuu käyttämään sitovia välimiesmenettelyn mitään vaatimuksia, riita tai kiista (“väitteellä”) minkäänlaisia ​​(joko sopimuksesta, rikkomuksesta tai muuten) johtuvat tai liittyvät tähän ostaa, tämä tuote, kuten kehotus kysymykset, yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, ja käyttöehdot asioista. Mikäli Visitor on vallitseva osapuoli, Visitor on paljain kustannuksia omien asianajokulut. Verkkosivujen pidättää oikeuden riitelee Vistor vuonna tuomioistuimessa on toimivalta-sivuston valinta.

Missään tapauksessa katsoja, vierailija, jäsen tilaaja tai asiakas on oikeus mennä oikeuteen tai on valamiesoikeudenkäyntiin. Viewer, vierailija, jäsen tilaaja tai asiakas ei ole oikeutta harjoittaa esitutkinnan löytö ellei säännöissä; sinulla ei ole oikeutta osallistua edustajana tai mihinkään luokkaan hakijoiden liittyvät väitettä sovellettava välimiesmenettelyä; Välimiesoikeuden päätös on lopullinen ja sitova rajoitettu valitusoikeutta.

Vallitseva puolue on korvattava toiselle osapuolelle kaikki mahdolliset kulut, jotka liittyvät riita välimiesmenettelyyn, mukaan lukien asianajokulut, perintäkulut, tutkimus palkkiot, matkakulut.

TOIMIVALTA JA TAPAHTUMAPAIKKA

Jos jokin asia tästä osto on pantava vireille tuomioistuimessa, ennen tai jälkeen välimiesmenettelyssä, Viewer, vierailija, jäsen tilaaja tai asiakas sitoutuu, että ainoa ja oikea toimivalta on valtion ja kaupungin ilmoitetut yhteystiedot web omistajan ellei toisin tässä määritelty. Siinä tapauksessa, että riita on liittovaltion tuomioistuimessa, oikea tuomioistuin on liittovaltion tuomioistuimessa sivustot valinnan.

Laskutus malli ja peruutus / hyvityskäytäntö

Palautukset voi pyytää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla linkkiä alatunnisteessa sivuilla, ellei toisin mainita tarjouksen.

SOVELLETTAVA LAKI

Viewer, vierailija, jäsen tilaaja tai asiakas suostuu siihen, että sovellettavaa lakia on sovellettava, on kaikissa tapauksissa oltava sen valtion Verkkosivuston listalle meidän yhteystiedot.

YHTEYSTIEDOT

Sivustosta tavoittaa admin (at) cnitelecom (piste) com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>